Blogger Backgrounds

Friday, January 3, 2014

PERFUME GRED DUBAI AAA MURAH SAMA MCM ORI

assalamualaikum..sedang mencari perfume gred aaa same like ori uolllsss..

Sebenarnya perfume mempunyai pelbagai gred antaranya gred perfume original, gred china dan gred indonesia. Perbezaan gred perfume gred aaa ini mengikut ketahanan bau semakin tahan lama bau sesebuah perfume itu maka semakin original perfume tersebut. Di sebabkan pelbagai gred ini menyebabkan kesukaran kita untuk mengetahui tahap original sesebuah perfume itu. Sekiranya anda mempunyai budget dan mempunyai wang lebih anda digalakkan membeli yang original. Manakala sesiapa yang tidak mempunyai budget dan kemampuan boleh mencuba perfume gred aaa.

Ciri-ciri perfume gred aaa atau gred aaa1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sedikit tetapi tidak nampak perbezaannya kerana diduplicate/dicopy daripada original.2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di Dubai tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal cuma dikurangkan pati dan alkohol apabila dibotolkan. Oleh itu baunya tetap sama seperti original.3) 80% original dan 20% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.4) Lebih kurang 4 atau 5 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 12 jam ke 24 jam. (nampak beza antara original dan gred aaa5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang. oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( Original atau gred aaa/gred 5 a) 6) Jika sesiapa yang bekerja di luar anda kurang digalakkan memakai gred aaa,kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yang dipakai.7) Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan gred aaa sebagai reject perfume. Gred aaa kualiti adalah tidak sama yang dijual dipasar malam RM 10-20 atau gred china dan indonesia.

SEBAB PERLU BELI PERFUME GRED DUBAI AAA

-Kurang budget untuk beli original-Penggemar perfume dan selalu bertukar-tukar jenis perfume mengikut majlis.-Sentiasa memakai perfume dan suka membawa perfume di mana sahaj.-Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang ( pasti dia akan Happy )-Pengumpul botol dan koleksi perfume.  

HARGA PERFUME GRED AAA

1BOTOL :RM40 2BOTOL :RM70 3BOTOL :RM100 FREE POSTAGE !!!!!

JIKA BERMINAT INGIN ORDER BOLEH MSJ /WHATSAPP SAYA 0136521452..TERIMA KASIH !

Kenapa anda perlu beli perfume gred aaa ????


 SEMESTINYA PUAS HATI..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...